Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Östermalmsgatan 98

Kontor, 100 m2, Stockholm, Östermalm

Nyrenoverad lokal på Karlaplan med närhet till butiker, restauranger och grönområden. Lokalen har en egen entré en ½ trappa ner från gatan där ett stort antal människor passerar dagligen till och från Karlaplan. Lokalen passar utmärkt för kontor, butik eller showroom.

Omgivning

Lokalen har ett tilltalande läge med närhet till Karlaplans stadsliv med flertalet butiker och restauranger i området. Genom en kort promenad nås Ladugårdsgärdet med dess stora grönområden.

Planlösning

Öppen planlösning som innefattar ett pentry samt två wc varav en inrymmer dusch. Längst in i lokalen finns en utgång mot fastighetens innergård.

Kommunikationer

Lokalen ligger i ett bekvämt läge cirka 100 meter från Karlaplans tunnelbanestation som tillhör röda linjen. På närliggande gator passerar flertalet busslinjer.

Service

I området finns ett stort serviceutbud och många restauranger. I den närliggande gallerian Fältöversten på Karlaplan erbjuds bland annat restauranger, butiker, apotek och systembolag.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 293195
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning