Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Östermalmsgatan 87 A2

Kontor, 155 m2, Stockholm, Östermalm

I den imponerande byggnaden, kallad Generalitetshuset, kan vi nu erbjuda en funktionell och trevlig lokal som hyrs ut enligt vårt koncept Smart & Klart. Generös takhöjd och stora sekelskiftesfönster ger rymd och släpper in mycket dagsljus. Vackra ektiljor på golvet samt spegeldörrar förhöjer ytterligare lokalens kvaliteter. Allt detta tillsammans med moderna installationer för jämn klimatkomfort gör lokalen till en trivsam och funktionell arbetsplats i anrik och charmig miljö. Smart & Klart är ett kontroskoncept vi erbjuder för hyresgäster som vill ha flexibiliet och besvärsfrihet. Vårt kontorskoncept Smart & Klart erbjuder er en fullt utrustad lokal med allt vad man kan tänkas behöva i ett välfungerande kontor. Inredning, möbler, IT, AV-utrustning, ja det mesta som du behöver på kontoret är redan på plats. För 3D-rundvandring i lokalen, klicka här

75.000 kronor/månad exkl moms

Omgivning

Patent- och registreringsverket ligger alldeles brevid. Fältöverstens köpcentrum ligger alldeles intill med ett stort utbud av butiker, restauranger m.m.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda, såväl med tunnelbanans röda linje vid Karlaplan och Stadion samt buss 1, 4, 42 och 44.

Service

Fastigheten ligger bara ett kvarter ifrån fältöverstens köpcentrum med gott om service.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Katarina Boestad
08-566 206 63
070-968 16 63
katarina.boestad@vasakronan.se


Kontakt

Katarina Boestad Katarina Boestad
08-566 206 63
070-968 16 63

katarina.boestad@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 149 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 285643

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i ÖstermalmLiknande lediga lokaler i Östermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning