Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Österlånggatan 43

Kontor, 275 m2, Stockholm, City

Nyrenoverat kontor för upp till 25 personer!

Öppen lokal högt upp i huset (4 tr med hiss). Lokalen innehåller både egna rum och öppna ytor, delvis med karaktär av vindsvåning, samt ett generöst kök och 2 WC.

Lokalen har precis genomgått en totalrenovering och ytskikten är därav extremt fina. Lokalen har ett fantastiskt fint ljusinsläpp.

Fastigheten har varmgarage med infart från Skeppsbron via Johannesgränd. Möjlighet att hyra egen parkeringsplats tillhörande kontoret finns. I garaget finns även cykelparkering och dusch möjligheter.

Omgivning

Centralt belägen fastighet med Gamla Stans rika utbud av butiker och restauranger, mellan Gyldene Freden och Grill Ruby. Skeppsbrons vackra kaj ger möjlighet till avkoppling och promenader. Gångavstånd till City med all tänkbar service och restauranger.

Kommunikationer

5 minuters promenad till Slussen eller Gamla Stans tunnelbanestation, 10 minuter till Kungsträdgården. Bussresenären kan välja mellan linjerna 2, 43, 55, 71 eller 76 som alla stannar på Skeppsbron.
Fastigheten har varmgarage med infart från Skeppsbron via Johannesgränd.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Magnus Landvik
072-216 54 19
magnus.landvik@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning