Olivecronas Väg 8

Kontor, 169 m2, Stockholm, Vasastan

Detta är en fantastisk lokal på många vis. Här kan du skapa ett unikt showroom utöver det vanliga eller nyttja hela lokalen som ett mycket trivsamt kontor. Takhöjden och de stora fönstren inger en härlig känsla av ljus och rymd.

Entréplan; Direkt när man kliver in i lokalen slås man av den fantastiska takhöjden som entréplanet erbjuder. Detta våningsplan utgörs till största del av en härlig öppen yta, men det finns även två mindre samtalsrum utgörandes av moderna glaspartier, ett välutrustat pentry samt en helkaklad rwc med dusch i modern standard. Här finns en mycket fin växtvägg som nuvarande hyresgäst själva bekostat. Denna del av lokalen kan bli ett fantastiskt showroom alternativt nyttjas som kontor för ca 8 personer och då även med plats för matbord för lika många.

Lokalarean på det övre våningsplanet utgörs av ett öppet kontorslandskap med plats för ca 6-7 arbetsplatser. Här finns även mötesrummet dimensionerat för ca 8 personer, ett mindre pentry i den öppna ytan, en wc med dusch samt ett mindre lager.

En interntrappa sammanbinder de båda våningsplanen men det går även att komma till det övre våningsplanet via trapphuset där det finns hiss med kapacitet för 1000 kg.
Lokalen har genomgående välhållna ytskikt vilka utgörs av målade väggar, ekparkettgolv och akustikplattor i tak med infällda armaturer. Större vita kakelplattor och mörkgrått klinker i wc.

Möjligheterna för hur lokalen kan nyttjas är många. Då den övre våningen är avskärmat från den nedre med glaspartier kan den nedre delen med fördel nyttjas som en social yta för externa besökare medan personalen kan ha sina arbetsplatser på övre våningen där de kan arbeta ostört.

Ventilation: Mekanisk ventilation och kyla.

Bredband: Fiber finns indraget i lokalen. Nuvarande hyresgäst har bredbandsavtal med Bahnhof.

Säkerhet: Det finns möjlighet att överta nuvarande hyresgästs larm.

Omgivning

I det direkta närområdet finns det tusentals bostäder (153 bostäder bara i huset). Området har ett livligt gatuliv och adressen är därför ett strategiskt mycket bra val för att etablera ett showroom med synlighet från gatan. En bonus är närheten till Vasaparken.

Kommunikationer

Detta är ett utmärkt kommunikativt läge med Odenplan runt hörnet där både t-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer passerar. Strax utanför porten passerar busslinjerna 53 (Henriksdalsberget - Karolinska institutet) och 61 (Hornsberg - Fredhäll - Fridhemsplan - Odenplan – Ruddammen). Både pendeltåg och T-banetåg tar dig inom ett par minuter till Stockholms Centralstation som är Stockholms allra bästa kommunikativa knutpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.

Service

Här finns hela Vasastans och Citys hela serviceutbud inom räckhåll. Norra Bantorget och T-centralen ligger bara några minuter bort. På fastigheten finns bl a Melanders Fisk, Brunkebergs Bageri, Expresso House och Ica Supermarket sabbatsberg. Det finns flera andra trevliga restauranger i kvarteret som exempelvis Sensum, Tennstopet med flera.

Övrigt

Tillträde kan ske enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst. Vid övertagande av befintligt hyresavtal sker en första indexuppräkning från och med 1 januari 2023. Hyresgästens befintliga avtal som överlåtes löper fram tills 2024-06-30 och förlängs därefter med 3 år om det inte sagts upp.

Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresgästens önskemål. Hyresgästen har fri prövningsrätt när det gäller vilken intressent de önskar överlåta lokalen till.

OBS! Café- & Restaurangverksamheter undanbedes!

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321806

Liknande lediga lokaler i Vasastan