Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Odengatan 11

Kontor, 57 m2, Stockholm, Östermalm

Du möts av ett vackert och mycket representativt trapphus. Lokalytan fördelas på en välkomnande entré och i anslutning till denna finns en fräsch, nyrenoverad wc. Arbetsrummet som du sedan kommer in i är rymligt med plats för flera skrivbord. I det ena hörnet finns en mycket vacker öppen spis. Der andra lite mindre rummet nyttjas med fördel som mötesrum och här finns också en pentrydel. I detta rum finns ytterligare en entrédörr vilket gör det möjligt att använda separata ingångar för externa besökare och intern personal.
Kontoret har en väl bevarad gammaldags prägel från byggnadsåret med tidstypiska originalsnickerier så som takrosetter och spegeldörrar. Lokalen har vackra höga fönster, generös takhöjd och fiskbensparkett i det stora rummet.
Bredband: Stokab finns anslutet till fastigheten och fiber finns indraget till lokalen för bredbandsuppkoppling.
Ventilation: Självdragsventilation
Det här är rätt lokal för företaget som önskar en representativ lokal i anrik miljö och som uppskattar fin arkitektur. En arkitekt- eller advokatbyrå kan exempelvis vara passande verksamheter här.

Omgivning

Lärkstaden i vilken huset på Odengatan 11 är beläget utgörs av fyra exklusiva kvarter inneslutna av Östermalmsgatan, Odengatan, Valhallavägen och Uggleviksgatan. Här finns flera av Stockholms vackraste byggnader med spännande arkitektur och anrik historia. Här har du närhet till både stadspuls och Norra Djurgårdens och Lill-Jansskogens lugn och natur.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med Tekniska Högskolans t-banestation med röda linjen rakt över gatan och kort gångavstånd till Stockholm Östra, terminalpunkt för Roslagsbanan. Vid Tekniska högskolan avgår flertalet innerstadsbussar och alldeles utanför porten finns en busshållplats där ett flertal busslinjer passerar. På några minuter går du till Odenplan där även pendeltåg avgår.

Service

Bästa tänkbara service med kort gångavstånd till flertalet restauranger med alla tänkbara smakriktningar, caféer, butiker och shopping. Ica Supermarket finns lite längre ner på Odengatan.

Övrigt

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 300978
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning