Nytorpsvägen 5A

Kontor, 108 m2, Stockholm

Trevlig lokal med egen inång.

Vår fastighet i Näsby Park ligger ett stenkast från city. Här får ni närhet till naturen och blir grannar med en spännande blandning av företag. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt med bra kommunikationer till resten av Stockholm.
Fastigheten består av 10 300 kvm, har fem våningsplan och är modern med goda ljusinsläpp och flexibla ytor.

Omgivning

Här växer moderna lägenheter och kontorslokaler men behåller samtidigt närheten till fantastiska naturen. Fastigheten ligger i anslutning till E18 med grönområden som går från Täby Centrum till Näsbypark Centrum.
Här har ni också närheten till badplatser, promenadstråk, tennisbanor och utegym.

Kommunikationer

Med Buss
Mindre än 5 minuter till närmaste busshållplats som enkelt tar er till Täby Centrum, Hägernäs och Näsbypark. I Täby Centrum och Roslags Näsby, som båda ligger inom promenadavstånd finns goda bussförbindelser till Bland annat Danderyds sjukhus, Vallentuna, Åkersberga och Norrtälje.

Med Roslagsbanan
Närmast är Roslags Näsby inom 15 minuters gångavstånd. På 20 minuter ta roslagsbanan er till Stockholm, Vallentuna och Åkersberga.

Med Bil
E18 ligger ett stenkast bort och med bil tar man sig enkelt in till Stan. E18 och även Norrortsleden ansluter till E4 som tar er till Arlanda Airport och Uppsala.

Service

I fastigheten finns en lunchrestaurang. Vid Näsby Park Centrum finns all tänkbar service som butiker, restauranger, apotek, bank och bibliotek. I Täby Centrum, som ligger inom promenadavstånd, har ni en av Sverige största köpcentrum med ett brett utbud med såväl välkända svenska och internationella butiker som restauranger, caféer, deli och saluhall.

Kontakta annonsör
Philip Eriksson
072-204 61 80
philip.eriksson@profi.se


Kontakt

Philip Eriksson
Philip Eriksson
072-204 61 80

philip.eriksson@profi.se

Fler lokaler för kontakt
Profi

Läs mer om Profi och deras 60 lediga lokaler

www.profi.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302457

Utvalda lokaler från Profi

Liknande lediga lokaler