Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Nybrogatan 6

Kontor, 10 - 500 m2, Stockholm, Östermalm

Det ursprungliga Kontorshotellet på Nybrogatan 6 på plan 4 och 5 erbjuder 35 kontorsrum i olika storlekar och karaktär från ca 10 kvm till ca 70 kvm. Hotellets hyresgäster har tillgång till 5 konferensrum i olika storlek som rymmer 2-20 personer sant gemensamhetsutrymmena (två pentryn, wc och dusch möjligheter).
Från och med våren 2020 expanderar kontorshotellet med ytterligare en våning på plan tre. Här finns ytterligare 20 kontorsrum och än så länge finns goda möjligheter att välja det rum som du fattar tycke för. Det nya våningsplanet har även pentry, 4 mötesrum, wc med mera.
Anläggningen har bemannad reception med en egen låg egen profil vad gäller ”branding” då tanken är att hyresgästerna själva skall få profilera sig utåt.
För hotellets hyresgäster finns goda expansionsmöjligheter i det fall ett bolag skulle behöva större ytor på sikt. Den flexibla avtalskonstruktionen gör det också är lätt att minska i yta om sådant behov skulle uppstå.
Kontorshotellets hyresgäster får själva möblera upp sina rum efter eget tycke och smak.
I kontorsservicen ingår tillgång till konferensrum, larm, reception, telefonbevakning, posthantering, kopiering/skanner/printer, frankeringsmaskin, städning, kaffe m.m. Priser för olika rum lämnas på begäran.

Omgivning

Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och det Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmtorgs t-banestation samt flera busslinjer och spårvagn som trafikerar Strandvägen. Båttrafik avgår även vid Nybrokajen.

Service

Nybrogatan är Östermalms trevligaste gågata med ett mycket bra shoppingutbud. Här finns en mängd trevliga små butiker, systembolag, Åhléns med mera. Sturegallerian ligger inom kort gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Östermalmstorg. Du har också nära till Dramatens kulturutbud.

Övrigt

Kontorshotellet tecknar tillsvidareavtal med sina hyresgäster med 6 månaders uppsägningstid. Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301317

Liknande lediga lokaler i ÖstermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning