Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Nybrogatan 34

Kontor, 38 m2, Stockholm, Östermalm

Kontorshotellet brukar vanligtvis vara helt fullt, men just nu finns det tillfälle att hyra ett mycket representativt rum med vackra snickerier och härlig atmosfär.
Om kontorshotellet:
Kontorshotellet, som funnits sedan 1994, utgörs idag av 5 våningsplan med totalt 77 kontorsrum. Rummen har olika karaktärer och storlekar, från ca 6 kvm upp till ca 75 kvm. För hotellets hyresgäster finns goda expansionsmöjligheter i det fall ett bolag skulle behöva större ytor på sikt. Det finns också flexibilitet att kunna minska i yta. Kontorshotellets hyresgäster har tillgång till gemensamhetsutrymmen samt 6 konferensrum och mötesrum i olika storlekar samt 5 kök. Här finns bemannad reception vilket ger ett mycket välkomnande bemötande för besökare. Kontorshotellet har en låg egen profil vad gäller ”branding” då tanken är att hyresgästerna själva skall ges möjlighet att kunna profilera sig utåt.
Hyra: 29 500kr/månad + moms. Rummet kan ej hyras av omomsad hyresgäst.
I hyran ingår tillgång till konferensrum, larm, reception, telefonbevakning, posthantering, kopiering/skanner/printer, frankeringsmaskin, städning, kaffe m.m.

Omgivning

Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och det Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmtorgs t-banestation, flera busslinjer som trafikerar Strandvägen, Karlavägen, Sibyllegatan och Valhallavägen samt spårvagn sängs Strandvägen. Båttrafik från Nybroviken.

Service

Nybrogatan är Östermalms trevligaste gågata med ett mycket bra shoppingutbud. Här finns en mängd trevliga små butiker, systembolag, Åhlens med mera. Sturegallerian ligger inom kort gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Östermalmstorg. Du har också nära till Dramatens kulturutbud.Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297818

Liknande lediga lokaler i Östermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning