Nybrogatan 12

Kontor, 174 m2, Stockholm, Östermalm

Lokalarean fördelas på en välkomnande entré med plats föravhängning. Direkt till höger finns det vackra hörnrummet med stuckaturer, takrosett och spegeldörrar som vetter både mot Riddargatan och Nybrogatan. Detta kan med fördel nyttjas som mötesrum för ca 8 personer. Intill detta finns ett rymligt arbetsrum med en maffig öppen spis, pelare samt skjutdörrar som flexibelt avskiljer detta rum från det stora öppna arbetsrummet med plats för ca 12 arbetsplatser. I lokalens inre region finns ett stilfullt modernt pentry med matplats för ca 8-10 personer. Här finns även en helkaklad wc med dusch. I lokalen finns även två mindre ”ringrum” där personal som vill kunna ringa ostört kan få enskildhet samt även ett utrymme för skrivare/kopiator.

Denna mycket representativa lokal bör upplevas på plats för att få rättvisa. När man kommer in på detta kontor känner man omedelbart att detta en arbetsplats att trivas i. Här kan personalen få den arbetsro de behöver för att uppnå sin yttersta produktivitet samtidigt som de kan inspireras av Nybrogatans puls och myllrande folkliv som finns alldeles utanför porten.

Säkerhet: Entrédörren är försedd med gallergrind.

Ventilaiton: Kyla finns installerad.

Omgivning

Närhet till härliga grönområden och parker så som Humlegården och det Kungliga Djurgården och Nybrovikens glittrande vatten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till Östermalmstorgs t-banestation där röd linje avgår, flera busslinjer passerar i närheten, spårvagn trafikerar Strandvägen som tar dig vidare till det Kungliga Djurgården samt Skärgårdsbåtar vid Nybrokajen.

Service

Nybrogatan är Östermalms trevligaste gågata med ett mycket bra shoppingutbud. Här finns en mängd trevliga små butiker, systembolag, Åhléns med mera. Stureplan och Sturegallerian ligger inom kort gångavstånd. I närområdet finns en mängd trevliga restauranger och med alla tänkbara smakriktningar. Det finns massor av trevliga lunchställen och barer längs efter Grev Turegatan, Strandvägen och kring Östermalmstorg. Du har också nära till Dramatens kulturutbudsamt kort gångavstånd till inte mindre än 4 matvarubutiker

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt
Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 307353

Liknande lediga lokaler i Östermalm