Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Norrlandsgatan 12

Kontor, 330 m2, Stockholm, City

På Norrlandsgatan 12 kan vi nu erbjuda en nyrenoverad lokal med fiskbensgolv. Lokalen ligger högst upp i huset och utsikt över både Mäster samuelsgatan och Norrlandsgatan fås. En öppen planlösning med två konferensrum gör det möjligt att ha upp till 28 arbetsplatser. Ljusa väggar, fiskbensgolv, nytt pentry och nya toaletter är något vi kan erbjuda här på Norrlandsgatan 12. Utanför dörren, tvärs över gatan, ligger MOOD gallerian och bara någon minuts promenad bort hittas både Stureplan med sin galleria och Biblioteksgatans utbud. Kungsträdgården, Sergelstorg och Nybrokajen är bara några av de platser som ligger inom kort promenadavstånd. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg där röda linjen går, men även T-centralen med alla linjer och tåg ligger inom promenadavstånd.

Omgivning

Centralt i Stockholm City. Fastigheten har ett bra läge med närhet till både Stureplan och kungsträdgården. I omgivningen finns bland annat Sturegallerian som kantas av butiker, restauranger och kaféer samt Sturebadet, en träningsanläggning med spa, bad och aerobicpass av olika slag.

Kommunikationer

Det är nära till både T-Centralen samt Östermalmstorgs och Hötorgets tunnelbana. En rad busslinjer avgår från Norrmalmstorg. För mer information, se www.sl.se

Service

All tänkbar service finns i området.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Magnus Landvik
08-566 207 84
070-968 17 84
magnus.landvik@vasakronan.se


Kontakt

Magnus Landvik Magnus Landvik
08-566 207 84
070-968 17 84

magnus.landvik@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 145 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 270939

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning