Norrlandsgatan 11

Kontor, 86 m2, Stockholm, City

Nu finns möjlighet att hyra ett kontor om 86 kvm på Norrlandsgatan 11.

Lokalen har ett generöst ljusinsläpp då fönstersättningen är väldigt tät.
Lokalen hyrs ut i befintligt skick. Möjlighet finns att anpassa och renovera lokalen efter önskemål från ny hyresgäst varav det finns stor möjlighet att påverka både lokalens utforming och val av ytskikt.

Den nuvarande fastigheten på Norrlandsgatan 11 uppfördes 1937 och ritades av Sven Markelius. Huset ritades exklusivt för Stockholms Byggnadsförening som har huserat, ägt och förvaltat fastigheten sedan dess.

-Tillträde möjligt 2021-01-01 vid förhyrning i befintligt skick.

Omgivning

Fastigheten är placerad mitt i hjärtat av Stockholms CBD med alla typer av service, restauranger, träning, upplevelser samt innerstadens grönområden precis utanför ytterdörren. Den fördelaktiga placeringen med Mood-gallerian tvärs över gatan, NK och PK-huset i samma kvarter och i direkt anslutning till Stockholms bästa handels. och restaurangstråk vid Biblioteksgatan och Stureplan.

Kommunikationer

Kommunikationerna kan knappast vara bättre med fastigheten placerad mellan Kungsträdgården (T-blå), Östermalmstorg (T-röd) och Hötorget (T-grön).

53790

Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Linus Tillander
070-422 73 04
linus.tillander@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i City

Liknande lediga lokaler i City