Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Norrlandsgatan 11

Kontor, 215 m2, Stockholm, City

Unik möjlighet att hyra nyrenoverat kontor på Norrlandsgatan 11.

Lokalen är extremt yteffektiv då man kan arbeta upp till 30 personer i lokalen vilket ger ett nyckeltal på 7kvm/arbetsplats.

Lokalen har ett helt fantastiskt ljusinsläpp då fönstersättningen är väldigt tät och att man har ljusinsläpp från två håll.

Lokalen kommer att renoveras efter önskemål från ny hyresgäst varav det finns stor möjlighet att påverka både lokalens utforming och val av ytskikt.
Lokalen är en riktigt yteffektiv pärla på ett av Stockholms bästa adresser.

Den nuvarande fastigheten på Norrlandsgatan 11 uppfördes 1937 och ritades av Sven Markelius. Huset ritades exklusivt för Stockholms Byggnadsförening som har huserat, ägt och förvaltat fastigheten sedan dess.

Omgivning

Fastigheten är placerad mitt i hjärtat av Stockholms CBD med alla typer av service, restauranger, träning, upplevelser samt innerstadens grönområden precis utanför ytterdörren. Den fördelaktiga placeringen med Mood-gallerian tvärs över gatan, NK och PK-huset i samma kvarter och i direkt anslutning till Stockholms bästa handels och restaurangstråk vid Biblioteksgatan och Stureplan.

Kommunikationer

Kommunikationerna kan knappast vara bättre med fastigheten placerad mellan Kungsträdgården (T-blå), Östermalmstorg (T-röd) och Hötorget (T-grön).Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jessica Gräsberg
0706000280
jessica.grasberg@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning