Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Narvavägen 12

Kontor, 265 m2, Stockholm, Östermalm

Här har du möjlighet att hyra kontor med närhet till natursköna Djurgården och Karlaplan med dess service. Lokalen är 265 kvm och är i dag indelad i en extern del med 2 konferensrum och en intern del med cellkontor. Passar i befintligt skick mycket bra till advokatbyrå, revisionsbyrå eller annan liknande verksamhet. Möjlighet finns att anpassa lokalen till ett mer aktivitetsbaserat kontor. Härlig utsikt över Östermalms takåsar mot Djurgården. Välkomna på visning!

Omgivning

Omgivning: Kända kultur- och nöjesattraktioner i närheten är exempelvis Berwaldhallen, Historiska muséet, Oscarkyrkan, och på Djurgården Nordiska museet, Liljevalch konsthall, Skansen, Gröna Lund, Vasamuseet och Cirkus.

Övrigt

Fastigheten, som uppfördes 1963, ligger vid Narvavägen nära Karlaplan på Östermalm. Här är det nära till både centrala Stockholm, en kilometer bort, och till natursköna Djurgården, som bara ligger ett stenkast härifrån.

Fastigheten består av både kontor och bostadslägenheter. Den ägdes tidigare av Svenska Byggnadsentreprenörsföreningen som också satt i hela kontorsdelen. Fastigheten består av två huskroppar i åtta våningar som är sammanbyggda genom en lågdel i två plan. Det finns garage i källaren.

Byggnaden vid Banérgatan innehåller till största delen bostäder med kontor medan byggnaden vid Narvavägen enbart består av kontor. Bostadsdelen byggdes om 1989-90 och kontorsdelen 1997-98. Lokalerna har mekanisk till- och frånluftsventilation samt komfortkyla.

Östermalm

Narvavägen 12, StockholmUppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


AFA Fastigheter

Utvalda lokaler från AFA Fastigheter i Östermalm


Liknande lediga lokaler i Östermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning