Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Munkforsplan 33

Kontor, 12 m2, Stockholm, Farsta

Kontorshotell

Som hyresgäst finns två valmöjligheter; antingen hyrs ett eget rum eller så hyrs en Hotspot-plats, en arbetsplats i öppet landskap. Rummen finns i varierande storlekar mellan 10 och 25 kvadratmeter.
Alla våra hyresgäster får ta del av de gemensamma ytor som finns i enheten. I hyran ingår WiFi, skrivare, skanner, 2 pentryn, WC, RWC med dusch, vilorum, samtalsrum samt 2 konferensrum. Ingår gör även självklart alla fastighetsrelaterade kostnader såsom värme, vatten, fastighetsskatt och sophantering.

Omgivning

Det är en speciell känsla över Farsta. Här skapades ett av de första ABC-samhällena för över femtio år sen – en plats där arbete, bostäder och centrum samlades på ett och samma ställe. Ett nytt sätt att tänka då, betydligt vanligare nu. Idag finns ett stort utbud av butiker, kontor, utbildning och service här som gör Farsta till ett av Stockholms största stadsdelscentrum.
I Farsta har vi skapat en mötesplats för Farstas småföretagare att utvecklas och växa tillsammans på. Hotspot Farsta är en plats mitt i Farsta centrum där idéer bollas och visioner skapas. Med flexibla avtalstider och tillgång till lokalerna dygnet runt får verksamheterna växa och utvecklas efter behov.

Planlösning

Här finns ett antal Drop in-arbetsplatser och flera kontorsrum om 10-25 kvm.

Kommunikationer

Med tunnelbanestationen Farsta och busstrafiknoden vid Kroppaplan precis utanför entrén samt närhet till Nynäsvägen och Farsta strands pendeltågsstation är kommunikationer i området mycket goda. Enheten når ni enkelt via entrén vid Munkforsplan 33, plan 4.

Service

Hotspot Farsta ligger precis intill Farsta centrum med ett av Sveriges största utbud av butiker, caféer och restauranger. Här finns även vårdcentraler, tandläkare, bibliotek och teater.


Kontakta annonsör
Robin Petersson
072-381 31 16
robin.petersson@al.se


Kontakt

Robin Petersson Robin Petersson
072-381 31 16

robin.petersson@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 55 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282681

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Farsta

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning