Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mörby Centrum

Kontor, 104 m2, Stockholm, Danderyd

Nu har vi möjlighet att erbjuda ett litet kontor i Mörby Centrum. T-bana så gott som rakt in i kontoret och stort garage i anslutning.
Lokalen är idag rumsindelad och ligger granne med fastighetens terrass som kan nyttjas av alla kontorshyresgäster.
Välkommen in!

Omgivning

Köpcentrumet ligger i Danderyds kommun, som har Sveriges mest köpstarka invånare. I samarbete med Danderyds kommun får nu Mörby Centrum en efterlängtad om- och tillbyggnad. Danderyds Centrum, som blir det nya namnet, kommer att bli ett av Sveriges bästa kommuncentrum. Vi tillför 18 000 kvadratmeter nya butiker, 20 000 kvadratmeter nya arbetsplatser och cirka 100 nya bostäder. Fastigheten får en helt ny fasad, interiör med generös takhöjd och inbjudande utemiljöer.

Kommunikationer

Mörby Centrum är ett kommunikationsnav, med tunnelbanestation i huset (röd linje, 11 minuter från Östermalmstorg, 14 minuter från T-centralen) och ett flertal busslinjer.

Service

Mörby Centrum är ett fantastiskt alternativ för vardagsärenden. Tunnelbanestationen Mörby Centrum leder direkt till plan 2. Här finns livsmedelsbutiker, systembolag, gym, apotek, mode, skönhet, leksaker, bokhandlare, hemelektronik och ett flertal personliga småbutiker.


Kontakta annonsör
Maria Jalmestal
08-573 656 80
maria.jalmestal@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Danderyd

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning