Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mörby Centrum

Kontor, 1400 - 12000 m2, Stockholm, Danderyd

Hyr kontor i unikt nybyggt kontorshus med fantastiskt skyltläge utmed E18

Nybyggnad! Sju kontorsplan varav två stycken på cirka 5 600 kvadratmeter och fem på cirka 1 400 kvadratmeter. I markplan kommer en matvarubutik att finnas. Mycket bra kommunikationer med tunnelbana i fastigheten, och även parkering kommer att finnas i huset. Inflyttning är möjlig under våren 2020.

Köpcentrumet ligger i Danderyds kommun, som har Sveriges mest köpstarka invånare. I samarbete med Danderyds kommun får nu Mörby Centrum en efterlängtad om- och tillbyggnad till nya Danderyds Centrum, som ska bli ett av Sveriges bästa kommunköpcentrum. Vi utökar med 18 000 kvadratmeter nya butiker, 20 000 kvadratmeter nya arbetsplatser och cirka 100 nya bostäder. Dagens köpcentrum får en helt ny fasad, interiör med generös takhöjd och inbjudande utemiljöer.

Mörby Centrum är ett fantastiskt alternativ för vardagsärenden. Här finns livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, mode, skönhet, leksaker, bokhandlare, hemelektronik och ett flertal personliga småbutiker. På plan 3 finns Åhléns och på plan 4 hela 43 butiker samt flera lunchrestauranger. Tunnelbandestationen Mörby Centrum leder direkt till plan 2.

Det finns mycket goda förbindelser via tunnelbanans röda linje och ett flertal busslinjer.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hakan Larsson
08-573 656 70
hakan.larsson@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Liknande lediga lokaler i Danderyd

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning