Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Mejerivägen 3

Kontor, 543 m2, Stockholm, Liljeholmen

Kontorslokal med hög standard och bra läge i attraktiva området Liljeholmen.

En härligt ljus lokal om 543 kvm, högst upp i fastigheten med fantastisk sjöutsikt. Här finns möjlighet till ca 50 st arbetsplatser i öppna kontorslandskap såväl som i enskilda arbetsrum och konferensrum. Lokalen har fönsterpartier i tre väderstreck samt är utrustad med kök WC och dusch. Dina grannar i fastigheten blir exempelvis Bankgirot, H&M, CGI, Egencia och Liljeholmen/Lustikulla konferens.
Några meter från entrén ligger en mysig innergård, perfekt för utelunch på sommarhalvåret.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet. I direkt anslutning ligger Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Byggnader i området visar på det historiska arvet inte minst med liljeholmens 1700 tals gård som är belägen på innergården.

Planlösning

Öppet kontorslandskap kombinerat med mötesrum och stängda kontor.

Kommunikationer

Tunnelbanans röda linje, station Liljeholmen finns på 3 minuters promenadavstånd, denna tar dig till stan på 6 min. Med bil tar du dig smidigt av och på E4/E18 i höjd med Liljeholmen. Här finns även tvärbanan till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

Det finns flera lunchrestauranger i området. Liljeholmens Galleria som ligger på ca 3 minuters promenad från fastigheten är ett köpcentrum med ca 90 butiker. Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom shopping, restauranger, apotek och Systembolag. Här finns även bra träningsmöjligheter i form av SATS och Itrim. På andra sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även Friskis & Svettis.12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Catarina Lennartsson

catarina.lennartsson@al.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Liljeholmen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning