Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mätslingan 19

Kontor, 90 m2, Stockholm, Arninge

Butiks-/kontorslokal i nybyggd fastighet. Lokalen kommer att få stora skyltfönster, från golv till tak, vilket ger ett härligt ljusinsläpp likväl som god exponering. Härlig rymd och generös takhöjd med många möjligheter.

Omgivning

Arninge genomgår just nu en större expansion där det tillskapas ca 2000 nya bostäder i närliggande området kring denna fastighet. Idag är ca 1000 av dessa bostäder färdiga och inflyttade. I september 2016 invigdes Stadsparken som kommer vara områdets centrala punkt, en plats för rekreation och som samtidigt hanterar dagvatten. Parken erbjuder bland annat två lekplatser, ett utegym, grillplats, multisportplan och utkiksplatser. Utöver det finns fina cykelvägar och stora gräsytor för picknick och lek.

Planlösning

Lokalen har idag en öppen planlösning samt en egen entré från gatan, vilket gör den lämplig för butiksverksamhet såväl som för kontor eller showroom. I övrigt är det en rå betongyta där det finns möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och standard.

Kommunikationer

Efter ca 10 minuters promenad når du busshållplats Ritarslingan där busslinje 629 tar dig till Danderyds sjukhus. Här ansluter du till tunnelbanans röda linje samt flertalet busslinjer.

Service

Efter ca 10 min promenad från lokalen når du Arninge Centrum som erbjuder all tänkbar service.


Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289162
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning