Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mäster Samuelsgatan 56

Kontor, 1958 m2, Stockholm, City

Mycket närmare Stockholms citykärna kommer man inte, här har man närhet till allt såsom resturanger, serviceutbud, shoppning och hotell. Kommunikationerna är oslagbara med tunnelbanan, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar samt Arlanda Express runt hörnet. Högt upp i fastigheten med en stor härlig takterrass, ges nu möjlighet att hyra denna unika och effektiva kontorslokal med industrikaraktär. Totalrenoverad lokal med moderna materialval och klimatlösningar. Väldigt yteffektiv med 10 kvm/arbetsplats. Kontorsytan erbjuder mestadels öppen planlösning men det finns även gott om mötesrum och samtalsrum i olika storlekar. Den generösa takhöjden, glaspartier från golv till tak tillsammans med de två ljusgårdarna bidrar till en fantastisk rymd och känsla. I fastigheten finns ett stort serviceutbud. Det finns garage med MC- & elbilsplatser, cykelförvaring, omklädnings- och torkrum samt dusch, SATS träningsanläggning och ett flertal restauranger och caféer. I samarbete med Cykloteket finns cykelgarage med säker och lättillgänglig cykelförvaring i ett bemannat och kameraövervakat cykelrum i gatuplan. Omklädningsrum, dusch och torkskåp samt ett låsbart skåp som kan nyttjas under dagen. Möjlighet att abonnera på ett eget förvaringsskåp i omklädningsrummet som hyrs under en längre tid.

2 040 000 kr/mån inkl fastighetsskatt, alla tillägg, IT, passersystem

Kommunikationer

Q-park driver ett garage i huset, infart via Klara Norra Kyrkogata.  Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besöka www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marie Meyer

076-894 45 03
marie.meyer@vasakronan.se


Kontakt

Marie Meyer Marie Meyer

076-894 45 03

marie.meyer@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 172 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 292954

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning