Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mäster Samuelsgatan 56

Kontor, 1958 m2, Stockholm, City

Ett stenkast ifrån T-centralen, näst högst upp i fastigheten, ges nu möjlighet att hyra denna unika och effektiva kontorslokal. Här kan ni njuta av den rymliga takterassen samtidigt som ni tittar ut över takåsarna. Lokalen har moderna klimatlösningar och är med 10 kvm/arbetsplats väldigt yteffektiv. Kontorsytan erbjuder mestadels öppen planlösning men det finns även gott om mötesrum och samtalsrum i olika storlekar. Den generösa takhöjden tillsammans med de två ljusgårdarna bidrar till lokalens karaktär och ger ett fint ljusinsläpp. Lokalen ligger nära korsningen Drottninggatan/Mäster Samuelsgatan och mycket närmare Stockholms citykärna kommer man inte. Här har man nära till allt såsom resturanger, serviceutbud, shoppning och hotell. Kommunikationerna är oslagbara med tunnelbanan, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar samt Arlanda Express runt hörnet. Då vi just nu genomför en större renovering av lokalen är de bilder som presenteras exempelbilder från Vasakronans egna lokal som ligger i samma hus. Inflytt enligt överenskommelse. Andra faciliteter som finns i fastigheten är:Gym i fastigheten (SATS)Cykelförvaring, omklädnings- och torkrum samt duschGarage med bla MC- & elbilsplatserTillgängliga förråd i anslutning till lastkajRestaurang och café i fastighetenMiljömärkt byggnad (Leed Guld)

Omgivning

Läget mitt i Stockholm City är det bästa och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker och biografer i närområdet.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mycket nära Stockholms Central där det finns tillgång till goda kommunikationer såsom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar, Arlanda Express m.m. Dessutom finns tillgång till ett flertal innerstadsbussar i direkt anslutning till kvarteret.

Service

Det centrala läget i Stockholm gör att all önskvärd service finns i omkringliggande kvarter.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Marie Meyer

076-894 45 03
marie.meyer@vasakronan.se


Kontakt

Marie Meyer Marie Meyer

076-894 45 03

marie.meyer@vasakronan.se

Fler lokaler för kontakt


Vasakronan AB

Läs mer om Vasakronan AB och deras 165 lediga lokaler

vasakronan.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 291680

Utvalda lokaler från Vasakronan AB i City


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning