Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mäster Samuelsgatan 4

Kontor, 164 m2, Stockholm, City

Nyrenoverat kontor i hjärtat av Bibliotekstan!

OM LOKALERNA
Unik möjlighet att hyra ett fantastiskt kontor på bästa läge i Bibliotekstan. Lokalen håller just nu på att totalrenoveras och bevaras. Planlösningen är rumsindelad med en entré, fyra stora rum med fönster som vetter mot Mäster Samuelsgatan samt innergård, ett stort pentry och två toaletter. Läget kan inte bli bättre med omgivningen och atmosfären från Bibliotekstan mitt i Stockholm CBD. Tillträde december 2019.

FASTIGHETEN PUMPSTOCKEN 11
Inför husets 100-årsjubileum genomförde Fastighetsägaren Hufvudstaden en omsorgsfull renovering. Det visade sig att bakom innerväggar öppnade sig en gammal prakt som nu återställts till nyskick. Arkitekten bakom huset bar med sig erfarenheterna från Strandvägen där han ritat flera fastigheter. Byggnaden stod klar 1897 och sedan dess har Mäster Samuelsgatan 4 varit en populär adress. Restaurang Prinsen står för mycket av dragningskraften. För de modeintresserade lockar här Ralph Lauren, Céline, Jimmy Choo, Stone Island, Moncler och Hackett. Hufvudstaden har varit fastighetsägare sedan 1991 och är en mycket långsiktig och uppskattad Hyresvärd.

NÄRSERVICE
Den representativa fastigheten är belägen mitt i Bibliotekstan – Stockholms självklara centrum när det gäller mode, smycken och accessoarer tillsammans med restauranger och caféer. Här finns butiker med de mest prestigefyllda internationella modevarumärkena och det bästa inom svenskt mode tillsammans med de mest framträdande advokatbyråerna samt företagen inom bank och finans.

KOMMUNIKATIONER
Närhet till både t-bana Östermalmstorg (röda linjen), t-bana Kungsträdgården (blåa linjen) och t-bana Hötorget (gröna linjen). Från Norrmalmstorg/Nybroviken avgår bussar och spårvagnar. Kort promenad till T-centralen och Centralstationen som trafikerar samtliga tunnelbanelinjer, fjärrtåg, pendeltåg och flygplatskommunikationer. Från Nybrokajen och Strömkajen avgår ett flertal båtlinjer.

PARKERING
Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, till exempel NK Parkering, Smålandsgatan eller Gallerians parkering.

CYKELPARKERING
Finns i närliggande fastighet.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Caroline Stjernberg
072-142 23 38
caroline.stjernberg@cushwake.com


Utvalda lokaler från Cushman & Wakefield i CityLiknande lediga lokaler i CityHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning