Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mariehällsvägen 37 A

Kontor, 280 m2, Stockholm, Bromma

Modernt, charmigt kontor, 280 m², i gammal fabriksbyggnad.

Lokalen lämpar sig väl för verksamheten som önskar både kontorsrum och öppen planlösning, t.ex. showroom i den öppna delen.

Omgivning

Nära till Sundbybergs centrum, Bromma Blocks och Marabouparken. Fastigheten är belägen vid Bällstaån och det nya bostadsområdet Mariehäll. Ett par minuters promenad till tvärbanans station Bällsta bro och ytterligare ett par minuter bort ligger Sundbybergs pendeltågstation.

Kommunikationer

Tvärbana, station Bällsta bro, som går mot Solna station och Alvik. Pendeltåg, linje 35, till Sundbyberg och tunnelbanans blå linje 10 till Sundbybergs centrum. Nära, obs! ej störande, till Bromma flygplats.

Service

Det finns ett stort utbud av restauranger och butiker i Sundbybergs centrum och Bromma Blocks och på andra sidan Bällstaån ligger Marabouparken med restaurang Parkliv. I takt med att området växer ökar också serviceutbudet.Uppskattad genomsnittshyra för området är 1400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Inga Hillgren
08-544 908 72
inga.hillgren@atlasmuren.se


Liknande lediga lokaler i Bromma

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning