Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Maria Bangata 2

Butik/Kontor/Lager, 500 - 1200 m2, Stockholm, Södermalm

I populära kvarteret Tobaksmonopolet ligger denna häftiga lokal som erbjuder något utöver det vanliga. Möjligt att tillsammans med fastighetsägaren anpassa och skapa en unik suterränglokal i hjärtat av STHLM Design District. I ett så pass tidigt stadie av byggnationen så går lokalen att anpassa till alla möjliga användningsområden, t.ex. showroom, butik, aktivitetscenter, hotell utan fönster, förvaring etc. Lokalen har visst ljusinsläpp via stora glasdörrar som man även kan köra in bil genom.

Omgivning

Runt fastigheten finns ett flertal restauranger, butiker, post, bank, gym, bankomat, apotek, systembolag med mera. På några få minuters promenad ligger Söderhallarna som har ett stort utbud av diverse handel i sin saluhall. Här finns även ett antal biografer och sommartid förvandlas Medborgarplatsen till ett hav av restauranger med uteserveringar.

Övrigt

En kort promenad bort finns tunnelbanestationerna Zinkensdamm och Mariatorget, röd linje, samt Medborgarplatsen, grön linje. Stombuss 4 samt bussarna 43 och 74 stannar i närheten av fastigheten.

Även nära till pendeltågen på Södra station.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Rikard Améen
0736-884078
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i SödermalmLiknande lediga lokaler i SödermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning