Mårbackagatan 11

Kontor, 500 - 9600 m2, Stockholm, Söderförort

Välkommen till Telestaden! Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, pendeltåg och bussar.

Fastigheten är strategiskt placerad med utmärkt skyltläge utmed Nynäsvägen och ett bra kommunikationsläge i hjärtat av söderort.

Prisbelönt och modern kontorsfastighet som är yteffektiv och har en mycket hög standard. Här finns möjlighet att skapa ett eget profilhus eller hyra delar av ett kontorsplan. Lokalerna har idag öppna kontorslandskap samt ett antal konferensrum i olika storlekar och tysta telefonrum. Lokalerna löper runt vackra innergårdar och ger ett härligt ljusflöde.

Här finns goda spårbundna kommuniktioner med ca 7-8 minuters promenad till Farsta C eller Farsta Strand (grön linje). I Farsta Strand finns även pendeltåg som tar ca 16 minuter till Centralen. På gatan utanför fastigheten finns flera busslinjer. Buss 184 är en ringlinje mellan Farsta Centrum, Farsta Strand och den aktuella fastigheten.

Omgivning

Ett stenkast från Farsta och en skön promenad över Ågestabron ligger Ågesta med ett flertal friluftsområden. Bland annat ligger här Ågesta Golfklubb, ridklubb samt motions- och längdspår.

Kommunikationer

Bra kommunikationsläge i hjärtat av söderort.
Här finns goda spårbundna kommunikationer med tunnelbana och pendeltåg. Förutom spårbunden trafik finns ett tiotal busslinjer och fastigheten är även lättillgänglig med bil.

Service

Brett utbud av service och handel finns i Farsta centrum med sina 150 butiker och 26 restauranger/caféer. Det finns även post, vård- och tandläkarmottagningar samt ett antal apotek.


Kontakta annonsör
Erik Skalin
070 256 32 89
erik.skalin@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i Söderförort


Liknande lediga lokaler i Söderförort

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning