Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Mårbackagatan 11

Kontor, 800 - 1450 m2, Stockholm, Söderförort

Moderna kontorslokaler i fastighet med strategiskt läge utmed Nynäsvägen. Goda kommunikationer med både tunnelbana och pendeltåg.

Fastigheten är strategiskt placerad med utmärkt skyltläge utmed Nynäsvägen och ett bra kommunikationsläge i hjärtat av söderort.

Här finns goda spårbundna kommuniktioner med ca 7-8 minuters promenad till Farsta C eller Farsta Strand (grön linje). I Farsta Strand finns även pendeltåg som tar ca 16 minuter till Centralen. På gatan utanför fastigheten finns flera busslinjer. Buss 184 är en ringlinje mellan Farsta Centrum, Farsta Strand och den aktuella fastigheten.

Prisbelönt och modern kontorsfastighet som är yteffektiv och har en mycket hög standard. På plan 1 finns en lokal om 1450 kvm. Lokalen löper runt en innergård och har idag öppna kontorslandskap samt ett antal konferensrum i olika storlekar och tysta telefonrum.

Kommunikationer

Bra kommunikationsläge i hjärtat av söderort.
Här finns goda spårbundna kommunikationer med tunnelbana och pendeltåg. Förutom spårbunden trafik finns ett tiotal busslinjer och fastigheten är även lättillgänglig med bil.

Service

Brett utbud av service och handel finns i Farsta centrum med sina 150 butiker och 26 restauranger/caféer. Det finns även post, vård- och tandläkarmottagningar samt ett antal apotek.


Kontakta annonsör
Erik Skalin
070 256 32 89
erik.skalin@eu.jll.com


Utvalda lokaler från Jones Lang LaSalle AB i Söderförort

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning