Mälartorget 19

Kontor, 309 m2, Stockholm, Gamla Stan

En synnerligen smakfullt renoverad lokal där historia och ursprunglig karaktär möter dagens krav som modern kontorsverksamhet ställer.

Planlösningen har en bra mix av rum i varierande storlek och ett öppet kontorslandskap med härlig rymd, snedtak och synliga takbjälkar!
Du möts av en välkomnande öppen entré med plats för väntande besökare och avhängning. Det stora öppna kontorslandskapet rymmer ca 14 arbetsplatser i öppen ytan och här finns även 2 arbetsrum för ca 3 arbetsplatser. Här är det snedtak och generös takhöjd upp till nock. Den övriga rumsfördelningen utgörs av två mötesrum vara det ena med kakelugn med plats för ca 8 respektive ca 6 personer, två stycken 1-persons rum samt ett rymligare rum längst in i lokalen för ca 4-5 arbetsplatser. Det finns också ett loft som nuvarande hyresgäst nyttjat för kreativa aktiviteter. Det moderna, välutrustade pentryt har en vacker kakelugn och matplats för upp till ca 20 personer. Lokalen har även städförråd samt två helkaklade wc med mosaikgolv varav en med dusch.

Sammantaget är planlösningen mycket väldisponerad och samtliga kvadratmeter utnyttjas effektivt.

Lokalen är genomgående i mycket fint skick med fräscha ytskikt. De flesta väggarna är vitmålande och arbetsytorna har en grå textilmatta vilket ger en behaglig akustik.

Säkerhet: Det finns gallergrind framför entrédörren.

Bredband: Den nuvarande hyresgästen har dragit in egen fiber lokalen. Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör samt Tele2 (före detta ComHem).

Ventilation: Mekanisk ventilation samt kyla.

Värme: Luftvärmepumpar och direktverkande el.
Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Förråd: Det är möjligt att hyra extra förrådsyta i huset vid behov.

Omgivning

Gamla Stan i Stockholm är en världsberömd stadsdel, känd för dess mysiga småbutiker, dess anrika smala gränder och torg samt sin historia. Nästen alla byggnader i Gamla Stan är blåmärkta av Stadsmuseet vilket innebär att de utgör "synnerligen höga kulturhistoriska värden”. Slussens framtida utseende kommer i allmänhet lyfta Slussen och i synnerhet södra delarna av Gamla Stan enormt.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge. Gamla Stans tunnelbanestation som trafikeras av både röd och grön linje ligger ca 160 m från fastigheten. Gångavstånd till flera busslinjer och närmast är Mälartorgets hållplats där linjerna 3 och 53 passerar. Dessa tar Dig snabbt till Slussen åt ena hållet med T-bana, Saltsjöbanans ändstation samt en av Stockholms största bussterminal och Stockholms Centralstation åt andra hållet där även fjärrtåg, pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår. Det är cirka 10 minuters promenad både till Slussen och Centralstationen. Från Skeppsbron, som bara tar några minuter att gå till, avgår färjorna som tar Dig till Skeppsholmen, Djurgården och Gröna Lund.

Service

I Gamla Stan finns hundratals restauranger, mängder av mysiga caféer och butiker med mera. Du har den välsorterade Munkbrohallen på Munkbroleden, Coop Nära med postservice vid Järntorget samt nära till apotek. Kort och gott så har du här all den närservice som behövs för att underlätta din vardag.

Övrigt

Nuvarande hyresgäst har fri prövningsrätt vad gäller val av företag att överlåta lokalen till hyresgäst. Vänligen respektera hyresgästens önskemål att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 320207