Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Målargatan 7

Kontor, 103 m2, Stockholm, City

Central lokal vid Hötorget i anrik fastighet!

Omgivning

Målargatan är en stillsam men central tvärgata till Kungsgatan. Kring Hötorget kan man strosa runt bland stånden och saluhallen med allt de erbjuder.

Planlösning

Dagens planlösning inrymmer 5 st kontorsrum i varierande storlek. I övrigt finns en mindre hall, ett pentry med pausyta samt en WC.

Kommunikationer

Målargatan ligger centralt preci intill Hötorget. På drygt 3 minuter nås tunnelbanans gröna linje, som ligger en station ifrån T-centralen. Från Hötorget går ett flertal busslinjer, bland annat linje 1 mot Stora Essingen/Frihamnen.

Service

I området kring lokalen finns precis allt man kan tänkas behöva. Närhet till Drottninggatan och Stockholms bästa shopping samt ett enormt utbud av restauranger. För träningsentusiasten finns ett brett utbud av gym i området.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5000 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 297193
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning