Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Målargatan 7

Kontor, 124 m2, Stockholm, Norrmalm

Lokal belägen på en lugn gata mitt i city med ett stort utbud av närservice. Lokalen ligger högt upp i en anrik fastighet från år 1884, med fönster mot både innergården och Målargatan.

Omgivning

Mitt i innerstadens härliga puls erbjuder detta cityläge ett unikt utbud av service och nöjen. Här finns samtidigt möjlighet till lugn och avkoppling i närliggande grönområden. Till Klara Sjö är det endast en kort promenad.

Planlösning

Rumsindelad lokal med fem kontorsrum och ett mötesrum. Samtliga rum har glasväggar mot de allmänna delarna av lokalen. I lokalen finns även en WC samt ett pentry med plats för lounge/sittplatser.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i ett kommunikativt läge. Kort promenad till Centralstationen där alla tre tunnelbanelinjer ansluter. Från Centralstationen trafikerar även ett flertal bussar samt fjärrtåg och pendeltåg. Hötorget ligger endast ett stenkast från fastigheten, därifrån går både t-bana och bussar.

Service

Fastigheten är bekvämt belägen mellan Drottninggatan och Vasagatan och här finns Stockholms bästa utbud av service, restauranger och shopping. I området finns många populära hotell och restauranger, tex 20-tals inspirerade Haymarket.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 282963
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning