Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Magnus Ladulåsgatan 63

Kontor, 1080 m2, Stockholm, Medborgarplatsen

En toppmodern kontorsfastighet i hjärtat av Södermalm. På plan 3 kan ni skapa en arbetsplats efter era specifika behov.

Belägen i hjärtat av Södermalm mellan Rosenlundsparken och Medborgarplatsen hittar du Fatburssjön 8. En toppmodern kontorsfastighet med hög teknisk standard, god ventilation och generöst ljusinsläpp. På plan 3 kan ni skapa miljö som passar just er verksamhet då kontorslokalerna totalrenoveras i samråd med tillträdande hyresgäst.

Omgivning

Centralt stadsläge med närheten till vatten och grönområden så som Tantolunden och Vitabergsparken. Perfekt för promenader eller en lunch under sommarhalvåret. Det finns även gott om restauranger och butiker, bl.a. längs med trevliga Götgatsbacken.

Planlösning

Flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på några minuters promenad från från både Medborgarplatsen och Slussens tunnelbanestationer (röd och grön linje) samt pendeltåg från Södra Station som smidigt tar dig antingen norr eller söder om stan. Det finns även ett flertalet innerstadsbussar och busslinjer mot Nacka att välja på.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger och shopping. Söderhallarna ligger ett stenkast bort och köpcentrumet Ringen går du till på några minuter. I området finns flertalet träningsanläggningar varav SATS finns i grannfastigheten.

Kontakta annonsör
Nicole Rosvall

nicole.rosvall@al.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i MedborgarplatsenLiknande lediga lokaler i Medborgarplatsen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning