Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Magnus Ladulåsgatan 63

Kontor, 1015 m2, Stockholm, Medborgarplatsen

Moderna, flexibla ytor med vackert ljusinsläpp och stor terrass på plan 6. Centralt beläget intill Medborgarplatsen.

Mitt på Södermalm mellan Rosenlundsparken och Medborgarplatsen hittar du Fatburssjön 8. En toppmodern kontorsfastighet med hög teknisk standard, god ventilation och generöst ljusinsläpp. På plan 6 kan ni skapa en miljö som passar just er verksamhet då kontorslokalerna totalrenoveras i samråd med tillträdande hyresgäst. Denna lokal har också tillgång till en fantastisk terrass men plats för härliga luncher och mingel.

Omgivning

Centralt stadsläge med närheten till både vatten och flertalet grönområden. Perfekt för promenader och uteluncher under sommarhalvåret. Det finns gott om restauranger och butiker i den direkta närheten, bl.a. längs med trevliga Götgatsbacken.

Planlösning

Flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på några minuters promenad från från både Medborgarplatsen och Slussens tunnelbanestationer (röd och grön linje) samt Södra Station där pendeltåget smidigt tar dig antingen norr eller söder om stan. Det finns även ett flertal innerstadsbussar och busslinjer mot Nacka att välja på.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger och shopping. Söderhallarna ligger ett stenkast bort, så även Götgatsbacken. Köpcentrum så som Ringen och Skrapan går du också till på några minuter. I området finns flertalet träningsanläggningar varav SATS finns i grannfastigheten.

Kontakta annonsör
Nicole Rosvall

nicole.rosvall@al.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i MedborgarplatsenLiknande lediga lokaler i Medborgarplatsen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning