Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Magnus Ladulåsgatan 63

Kontor, 1015 m2, Stockholm, Södermalm

Mitt på Södermalm mellan Rosenlundsparken och Medborgarplatsen hittar du Fatburssjön 8. En toppmodern kontorsfastighet med hög teknisk standard, god ventilation och generöst ljusinsläpp. På plan 6 kan ni skapa en miljö som passar just er verksamhet då kontorslokalerna totalrenoveras i samråd med tillträdande hyresgäst. Denna lokal har också tillgång till en fantastisk terrass men plats för härliga luncher och mingel.

Omgivning

Centralt stadsläge med närheten till både vatten och flertalet grönområden. Perfekt för promenader och uteluncher under sommarhalvåret. Det finns gott om restauranger och butiker i den direkta närheten, bl.a. längs med trevliga Götgatsbacken.

Planlösning

Flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på några minuters promenad från från både Medborgarplatsen och Slussens tunnelbanestationer (röd och grön linje) samt Södra Station där pendeltåget smidigt tar dig antingen norr eller söder om stan. Det finns även ett flertal innerstadsbussar och busslinjer mot Nacka att välja på.

Service

I området finns ett stort utbud av restauranger och shopping. Söderhallarna ligger ett stenkast bort, så även Götgatsbacken. Köpcentrum så som Ringen och Skrapan går du också till på några minuter. I området finns flertalet träningsanläggningar varav SATS finns i grannfastigheten.12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Nicole Rosvall
070 927 60 31
nicole.rosvall@al.se


Kontakt

Nicole Rosvall Nicole Rosvall
070 927 60 31

nicole.rosvall@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 73 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301765

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i SödermalmLiknande lediga lokaler i SödermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning