Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Magnus Ladulåsgatan 63

Kontor, 745 m2, Stockholm, Södermalm

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vår inriktning är att långsiktigt äga, utveckla och förvalta framför allt handels- och kontorsfastigheter. Vi finns på tillväxtmarknader i Sverige, huvudsakligen i Stockholm, Uppsala och Malmö. Ambitionen är att utveckla våra områden till helhetsmiljöer som är långsiktigt hållbara och attraktiva över tiden. Helhetsmiljöer skapar vi genom att kombinera handel och arbetsplatser med boende och olika service- och samhällsfunktioner. Därför har vi också bostäder och verksamheter inom kultur, service och lärande i vårt bestånd. Vi driver utvecklingen och förvaltningen med egen kompetent och engagerad personal och i nära samarbete med våra kunder och partners. Vår vision är att skapa levande mötesplatser för människor, handel och affärer.

Omgivning

Läget intill Medborgarplatsens puls och Söderhallarnas myllrande service erbjuder bra restaurangutbud, butiker och övrig närservice i kontorets direkta närhet.

Planlösning

Flexibel planlösning

Kommunikationer

T-bana (medborgarplatsen), pendeltåg (Södra station) och bussar (55 och 66).

Service

All tänkbar service på centrala Söder med Götgatsbacken, Skrapan och Söderhallarna på ett kort promenadavstånd. Det finns många restauranger, butiker och övrig service som gym och bank i närheten.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Emelie Madarasz
0709-27 60 82
emelie.madarasz@al.se


Kontakt

Emelie Madarasz Emelie Madarasz
0709-27 60 82

emelie.madarasz@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 55 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 289370

Atrium Ljungberg

Liknande lediga lokaler i SödermalmHittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning