Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Magnus Ladulåsgatan 24

Kontor, 293 m2, Stockholm, Södermalm

Nyligen totalrenoverad lokal med rumsindelad lösning mot Magnus Ladulåsgatan. Elva rum med fönsterpartier mot gatan i varierande storlek och varje enskild rum har separat ventilation som man kan styra klimatet i rummet i väldigt hög grad. Utöver detta så finns det stor komplett kök med två spisar, två diskmaskiner, kyl och frys samt två mikron. I anslutning till köket så har man även ordningsställt tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Fem toaletter med varsin dusch varav en är HWC. Gott om förrådsutrymme samt ytor för möten och konferens!

Omgivning

Bra centralt läge med lite grönområden runtomkring med bl.a Rosenlundsparken bakom. Trevlig innergård finns i ett bra skyddat läge som ansluter till parken bredvid.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer kollektivt med Stockholms Södra endast ca 5 minuters promenad bort. Busslinje 55 går ca 100 meter bort från hållplats Timmermansgränd. Tre tunnelbanestationer ligger inom en kort promenad bort där Mariatorget är närmast, därefter Medborgarplatsen och Skanstull, alla inom en kilometers radie.

Service

Det centrala läget i Södermalm ger bra möjlighet att besöka bl.a Söderhallarna, Ringen Centrum eller andra närliggande gator med bra utbud av olika service samt trevliga lunchrestauranger.

Övrigt

Lokalen är tilltänkt som stödboende och bygglov för denna specifika verksamhet finns. Lokalen kan även nyttjas som kontor. Lokalens kontrakt överlåtes av nuvarande hyresgäst efter att hyresvärden godkänt den tillkommande hyresgästen. Kontraktstid fram till 2023-06-30 och med möjlighet till 3 års förlängning.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 295639

Liknande lediga lokaler i Södermalm

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning