Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Magnus Ladulåsgatan 2-10

Kontor, 400 - 10000 m2, Stockholm, Stockholmsverken

Stockholms nya kreativa mötesplats på Söder.

Från och med våren 2019 erbjuder vi kontorslokaler mellan ca 400-2500 kvm i en av Stockholmsverkens två fastigheter. Målsättningen är att skapa en kreativ mötesplats att jobba och umgås i.

I det klassiska industrikvarteret Stockholmsverken möts det nya och gamla Södermalm. Totalt omdanas 23 000 kvadratmeter till modern kontorsyta med hög teknisk standard och industriell känsla. Vi återskapar vackra tegelfasader, entréer, trapphus, kontor och öppnar upp två inbjudande innergårdar.

I gatuplan planeras ett antal nya restauranger och caféer. Stockholmsverken ligger mitt i ett kluster av arkitekter, designers och spelinnovatörer blandat med butiker, caféer, barer och restauranger.

&ltstrong>Kort om Stockholmsverken&lt/strong>&ltbr />• Två fastigheter&ltbr />• Tre inbjudande innergårdar &ltbr />• Nya tillgängliga entréer &ltbr />• Två kvarter av kontor, caféer, butiker och restauranger med kreativa och växande företag inom spelinnovation, arkitektur och design. &ltbr />• Projektperiod 2017-2019, ombyggnation och inflyttning sker i etapper.   &ltbr />• 23 000 m² modern kontorsyta.&ltbr />• Parkeringsgarage&ltbr />• Välutbyggda kommunikationer&ltbr />• Nära till service &ltbr />• Parker och grönområden för högt välbefinnande

&lta title="Stockholmsverken" href="/link/18debf37775344a988152d999de526ee.aspx">Mer om Stockholmverken&lt/a>

&ltstrong>Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda för lokaler i Stockholmsverken?&lt/strong>&ltbr />För dig som letar kontor, vänligen kontakta &lta title="Jeanette Nyroos" href="mailto:Jeanette.Nyroos@amffastigheter.se">Jeanette Nyroos&lt/a> direkt på 070-579 30 33.&ltbr />För dig med restaurang eller handel, vänligen kontakta &lta title="Anna Hammarbäck Lind" href="mailto:Anna.HammarbackLind@amffastigheter.se">Anna Hammarbäck Lind&lt/a> direkt på 08-696 34 18.

Omgivning

Söder har ett rikt och varierat utbud av varor och tjänster och en restaurangtäthet som överträffar övriga innerstaden. Här finns också många konstgallerier, ateljéer och verkstäder.

Kommunikationer

Öppnandet av Citybanan sommaren 2017 innebar stor förbättring av kommunikationerna. Tre minuter med pendeltåg in till Centralstationen, åtta minuter till Odenplan, tunnelbana och bussar.

Service

Restauranger och caféer i samma hus. Närbutiker, bagerier, florister och gym finns inom ett par minuters gångavstånd.


Kontakta annonsör
Jeanette Nyroos
070-579 30 33
jeanette.nyroos@amffastigheter.se


AMF Fastigheter

Utvalda lokaler från AMF Fastigheter i Stockholmsverken


Liknande lediga lokaler i Stockholmsverken





Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning