Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Magnus Ladulåsgatan 2-10

Kontor, 2500 m2, Stockholm, Södermalm

Från och med våren 2019 erbjuder vi kontorslokaler mellan ca 400-2500 kvm i en av Stockholmsverkens två fastigheter. Målsättningen är att skapa en kreativ mötesplats att jobba och umgås i.

I det klassiska industrikvarteret Stockholmsverken möts det nya och gamla Södermalm. Totalt omdanas 23 000 kvadratmeter till modern kontorsyta med hög teknisk standard och industriell känsla. Vi återskapar vackra tegelfasader, entréer, trapphus, kontor och öppnar upp två inbjudande innergårdar. I gatuplan planeras ett antal nya restauranger och caféer. Stockholmsverken ligger mitt i ett kluster av arkitekter, designers och spelinnovatörer blandat med butiker, caféer, barer och restauranger.

Kommunikationer

Öppnandet av Citybanan sommaren 2017 innebar stor förbättring av kommunikationerna. Tre minuter med pendeltåg in till Centralstationen, åtta minuter till Odenplan, tunnelbana och bussar.

Service

Restauranger och caféer i samma hus. Närbutiker, bagerier, florister och gym finns inom ett par minuters gångavstånd.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Jeanette Nyroos
08-696 31 42
jeanette.nyroos@amffastigheter.se


AMF Fastigheter

Utvalda lokaler från AMF Fastigheter i Södermalm


Liknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning