Luntmakargatan 90

Kontor, 229 m2, Stockholm, Vasastan

Lokalen har en spännande planlösning med nivåskillnader. När du stiger in så möts du av en välkomnande entré vilken med fördel kan nyttjas som besöksyta. Här finns också ett rymligt konferensrum för ca 8-10 personer, en mindre förrådsyta som kan nyttjas som telefonbås för den som vill kunna gå undan och tala ostört, ett ljudisolerat rum mot gatan som idag används som studio. Här finns även två helkaklade wc varav en med tillgänglighetsanpassad toalettstol. Lokalens inre region ligger några trappsteg ner. Här är takhöjden generös (ca 3,05 m). Ytan utgörs av ett stort öppet kontorslandskap med plats för många arbetsplatser samt ett välutrustat pentry i öppen planlösning med möjlighet till loungeyta. I denna del av lokalen finns även ett serverrum, ett städförråd med vask samt ett mindre förråd. Här vetter fönstren mot innergården samt att det även finns en stor taklanternin som ger extra ljusinsläpp. Sammantaget har lokalen har en väldisponerad planlösning och alla kvadratmeter utnyttjas effektivt.

Vid intresse kan vissa delar av möblemanget diskuteras.

Lokalen lämpar sig som kontor, showroom eller studio eller en mix av detta. Här kan du skapa ett unikt showroom utöver det vanliga eller nyttja hela lokalen som ett mycket trivsamt kontor.

Lokalen har genomgående välhållna ytskikt vilka utgörs av målade väggar, klinkergolv i entréplan samt ekparkett i lokalens inre region några trappsteg ner.

Säkerhet: Larm via Sector Alarm finna att överta av den nuvarande hyresgästen med möjlighet att ta över eller teckna nytt avtal med operatören. Såväl skylfönster som fönstren mot innergården är inbrottssäkrade med galler.

Bredband: Stokab är anslutet till huset vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Fiber finns indraget till lokalen och nuvarande hyresgäst har Fiber Direkt som bredbandsleverantör.

Skyltläge: Lokalen har två stora skyltfönster mot gatan varför möjligheten att exponera sin verksamhet eller ett varumärke för förbipasserande är goda.

Omgivning

Pittoreska kvarter där många av de gamla vackra husen har undkommit 60-talets rivningsvåg. Luntmakargatan är en lugn gata vad gäller biltrafik. Här ges medarbetarna en lugn arbetsro samtidigt som de kan inspireras av stadens puls som finns utanför dörren. Förutom all kommersiell service som finns att tillgå finner du stillheten i de närbelägna parkerna Tegnérlunden och Observatorielunden. Närområdet berikas även av ett brett kulturutbud.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är mycket bra med endast ca 180 m till Rådmansgatans t-banestation. Det är kort gångavstånd till Odenplan där t-bana, pendeltåg och ett stort antal busslinjer passerar. Det är promenadavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms största och viktigaste kommunikativa knutpunkt med t-bana, pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar och Arlanda Express. Ett flertal busslinjer passerar också nära fastigheten. Läget är även lättillgängligt för bilburna med närheten till Sveavägen som snabbt tar Dig ut till de stora lederna åt norr, väst och söder.

Service

Här finns hela Citys och Norrmalms serviceutbud inom räckhåll. Det geografiska läget erbjuder alla tänkbara shoppingmöjligheter med kort gångavstånd till bland annat Sveavägen, Drottninggatan och Odenplan. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger i alla tänkbara smakriktningar (Cumminhouse i huset), barer och caféer. Det finns tre större träningsanläggningar inom gångavstånd (Sats Odenplan, Nordic Wellness och Friskis&Svettis).

Övrigt

Tillträde kan ske enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst. Hyresgästens befintliga avtal löper fram tills 2025-03-31 och förlängs därefter med 3 år om det inte sagts upp. Vänligen respektera att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren enligt hyresgästens önskemål. Hyresgästen har fri prövningsrätt när det gäller vilken intressent de önskar överlåta lokalen till.

Kontakta Annonsör

Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman
Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Lokal Direkt
Fler lokaler från Lokal Direkt
www.lokaldirekt.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 321807

Liknande lediga lokaler i Vasastan