Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Luntmakargatan 19

Kontor, 340 m2, Stockholm, Norrmalm

Arkitektdesignad lokal med häftiga detaljer och effektiv planlösning i centrala kvarter. Lokalen har nyligen totalrenoverats i hög standard. Fönster i tre väderstreck ger ett bra ljusinsläpp och en härlig inomhusmiljö. Lokalen är effektiv till sin planlösning, i dagsläget är den anpassad för ca 32 arbetsplatser. Representativt trapphus och moderna hissar leder personal och besökare upp till lokalen. Fastighetens hyresgäster har tillgång till en gemensam innergård samt garage.

Omgivning

Fastigheten är belägen i stadsdelen Norrmalm som utgör Stockholm stads mest arbetsplatsrika stadsdelsområde med närhet till City, Hötorget, Stureplan och Odenplan. Trots det centrala läget finns det gott om grönområden i närheten bl.a. Observatorielunden.

Planlösning

Lokalen har en öppen planlösning som idag nyttjas av 32 st personer. Den erbjuder gott om gemensamhetsutrymmen med en välkomnande entré som övergår i en bekväm loungedel med en integrerad kreativ pausmiljö. Det finns 4 st konferensrum varav ett större för 10-12 personer, 2 st telefonrum/tysta rum, 2 st WC, 1 st HWC med dusch, 1 st förråd/serverrum och 1 st städskrubb.

Kommunikationer

Det finns ett mycket gott utbud av kollektiva färdmedel. Närmaste tunnelbanestation är Rådmansgatan som ligger ca 200 m från porten. Stockholms centralstation ligger ca 10 minuters promenad från fastigheten. Därifrån går pendel-och fjärrtåg samt anknytning till alla tre tunnelbanelinjer. I området trafikerar flertal busslinjer.

Service

I området finns all tänkbar service så som butiker, restauranger, gym och hotell. Endast en kort promenad till Hötorget där både Hötorgshallen och Kungshallen finns, samt ett flertal restauranger och butiker. Till Stureplan är det endast ca 10 minuters promenad.Uppskattad genomsnittshyra för området är 5400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Komfast AB
08-678 04 00
info@komfast.se


Kontakt

Komfast AB Komfast AB
08-678 04 00

info@komfast.se

Fler lokaler för kontakt


Komfast

Fler lokaler från Komfast

www.komfast.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 281916
Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning