Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Lumaparksvägen 9

Kontor, 314 m2, Stockholm, Hammarby Sjöstad

I anrika Lumafabriken ligger detta trevliga kontor med välkomnande entré med plats för lounge, utställning eller reception. Två konferensrum med glaspartier. Öppen planlösning med synliga installationer, textilmatta och vita väggar. Arbetsplatser för ca 25 personer. Pentry med sittplatser. Utsikt mot Hammarbybacken. I fastigheten finns även möjlighet att hyra konferensrum i olika storlekar. Lokalen hyrs ut i andrahand.

Omgivning

Att närservicen är av yppersta klass är ett stort plus för medarbetare som vill ha det bästa. Vardagsärenden blir en lätt match eftersom du är omringad av livsmedelsaffärer, apotek och kemtvättar. Det finns dessutom ett stort urval av restauranger och caféer det är lätt att äta varierat på lunchen i närheten av lokalen.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Anneli Aspe
0739-161080
anneli@newproperty.se


Liknande lediga lokaler i Hammarby Sjöstad

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning