Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Ludvigsbergsgatan 29

Kontor, 146 m2, Stockholm, Södermalm

Lokalen har en rumsindelad planlösning. Ytan fördelas över 5 arbetsrum varav två är väl tilltagna i storlek. Ett av rummen lämpar sig väl som mötesrum. Lokalen mitt kan utnyttjas som en loungeyta för social samvaro. Lokalen har ett nytt pentry, relativt nymålade väggar samt grå textilmatta på golven. Det finns två wc samt en öppen yta i anslutning till entrén som kan nyttjas som lounge och/eller för väntande besökare. Lokalen har ett undertak för behaglig akustik.
Hyresvärden planerar att ta upp en balkongdörr och ordna en uteplats till lokalen. Detta kommer dock att kräva bygglov samt föreningens godkännande.
Nuvarande hyresgäst beskriver lokalen på följande vis:
Mitt på Södermalm men ändå avskilt, tyst och nära till vattnet har vi stormtrivts i flera år. För oss har det varit en perfekt lokal, inte minst på grund av läget – nära både tunnelbana, bussar och pendeltåg, och oförskämt nära bra restauranger, barer och allt som Södermalm har att erbjuda. Att lokalen ligger på entréplan är nödvändigt för oss eftersom vi jobbar med videoproduktion, men det ger dessutom en känsla av tillgänglighet för våra kunder, som lätt kan kika förbi och plinga på dörren. Det skapar en känsla av öppenhet och hemtrevnad. Och det är precis så vi skulle vilja beskriva vårt kontor. Med långa rader av fönster och vita väggar är lokalen ljus och känns luftig, samtidigt som planlösningen gör det tyst och skapar arbetsro. Här får vi enkelt plats med 14 kontorsplatser och ändå har vi utrymme för konferensrum, hänghörna och ett rum för utrustning och teknik.
Säkerhet: Fönstren är försedda med fönsterlås.
Ventilation: Ny ventilation har precis installerats i lokalen med mekanisk till- och frånluft.
Bredband: Bredband via Bredbandsbolaget kommer att ingå i hyran från och med årsskiftet (fiber; 1000 Mbit upp- och nedströms). ComHem och Stokab finns anslutna till fastigheten.

Omgivning

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker vilket ger liv till området dygnets samtliga timmar. Ett stenkast från lokalen ligger skinnaviksberget med en vidunderlig utsikt över Stockholm. Här låter sig internationella kunder och samarbetspartners imponeras.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge. Inom kort gångavstånd finns Mariatorgets T-bana (uppgång Torkel Knutssonsgatan närmast), den röda linjen. Flera busslinjer passerar nära; exempelvis 4:an (Radiohuset-Gullmarsplan), 55:an (Hjorthagen-Tanto), 57:an (Sofia-Karolinska Sjukhuset), 66:an (Reimersholme-Sofa) och 74:an (Mariatorget-Sickla Köpkvarter). Inom några minuters promenad finns pendelbåten 85 vid Söder Mälarstrand som tar dig direkt till Kungsholmstorg eller Klara Mälarstrand.

Service

I närområdet finns all tänkbar service som du kan tänkas behöva. Inom kort gångavstånd finns caféer, lunchrestauranger med alla tänkbara smakinriktningar att välja bland. Flera mataffärer ligger också i närheten.

Övrigt

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst samt kräver en bankgaranti eller deposition som säkerhet för hyran.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2800 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Hanna Friman
0733-24 35 23
hanna@lokaldirekt.se


Kontakt

Hanna Friman Hanna Friman
0733-24 35 23

hanna@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301111

Liknande lediga lokaler i Södermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning