Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Löfströms Allé 6A

Kontor, 1369 m2, Stockholm, Sundbyberg

Hyr ett modernt och nyrenoverat kontor i centrala Sundbyberg

Pelarbyggd fastighet ger en flexibel planlösning.

Söker ni ett nyrenoverat kontor i hjärtat av Sundbyberg? Här finns ljusa kontorslokaler med en planlösning som går att variera i det oändliga då lokalen är pelarbyggd. I anslutning till entrén finns en zon som lämpar sig väl för möten, med reception och ett flertal större mötesrum. I mitten av lokalerna öppnar det stora centrala lounge- och lunchrummet upp sig likt ett nav för arbetsplatsen. Från navet sträcker sig öppna och ljusa kontorslandskap med fönster i tre väderstreck. En interntrappa leder till markplan, med arbetsplatser och smidig varumottagning.

Sundbyberg är "staden i staden". Och läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att lägga sina kontor här.

Granne med Fabriksparken ligger Signalfabriken med butiker, service, restauranger, Story Hotel och caféer. Bank, postombud, livsmedelsbutik, gym och Marabouparken är andra uppskattade grannar. Trevliga lunchpromenader rekommenderas längs Bällstaån.

För den som ska ta sig till och från jobbet har Sundbyberg det allra bästa kommunikationsläget! Här finns lediga kontor med närhet till både tunnelbanans blå linje, cykelbanor pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, flygbussar till Arlanda och Bromma samt till bussar som går mot både Odenplan och västerort. Och Bromma flytplats ligger på gångavstånd!
Välkomna till Sundbyberg.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Annette Johansson
08-573 657 53
annette.johansson@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Sundbyberg

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning