Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Löfströms Allé 6A

Kontor, 911 m2, Stockholm, Sundbyberg

Hyr kontor centralt i Sundbyberg, högst upp i fastigheten

Vi erbjuder ett attraktivt kontor beläget högst upp den byggnad som tidigare var del av den anrika Kabelfabriken. Lokalen har fönster i tre väderstreck och är till största del rumsindelad men kan enkelt ställas om till en mer öppen planlösning. I fastigheten bredvid får du som hyresgäst tillgång till ett cykelgarage med dusch- och omklädningsrum.

Strategiskt läge med närhet till både E4 och E18, vilket ger enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Sundbyberg kallas också "staden i staden": Allt fler upptäcker att Sundbyberg är ett attraktivt kontorsområde som idag efterfrågas av många service-, kunskaps-, IT- och telekomföretag.

Här finns all tänkbar service nära till hands, som till exempel bankkontor, postombud, livsmedelsbutik, varuhus, gym samt restauranger och kaféer. I anslutning till fastigheten återfinns även Signalfabriken och Story Hotel.

Bästa kommunikationsläget! Fastigheten har nära till tunnelbanans blå linje, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbanan, flygbussar till Arlanda och Bromma samt till bussar som går mot Odenplan och Västerort.Uppskattad genomsnittshyra för området är 2200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Helena Ekman
08-573 657 22
helena.ekman@skandiafastigheter.se


Skandia Fastigheter

Utvalda lokaler från Skandia Fastigheter i Sundbyberg

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning