Löfströms allé 5

Kontor, 544 - 752 m2, Stockholm

Högt upp i Marabous tidigare Chokladfabrik finns denna flexibla och rymliga lokal, ljust och modernt med bemannad konferensavdelning i fastigheten.

Chokladfabriken ligger centralt belägen i Sundbyberg, strategiskt affärsläge med närhet till lokala kommunikationer såväl som flyg och pendeltåg. Fastigheten är smakfullt renoverad och har i stora delar fått bevara sin industricharm. Den här stora med även flexibla lokalen ligger högt upp med ett vackert ljusinsläpp och härlig utsikt. I fastigheten finns tillgång till en bemannad reception och konferensavdelning, Friskis & Svettis samt restaurang och café. I den direkta närheten finns även övrig service så som butiker, grönområden och ett blandat matutbud. Smidig tillgång till parkering finns i intilliggande garage.

Fastigheten är miljöcertifierad enl standard Breem Very Good.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken. Det finns gott om butiker och restauranger i centrumdelen som bara ligger på ett par minuters promenad från fastigheten.

Planlösning

Flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. I dagsläget har lokalen en öppen planlösning för arbetsplatser samt ett flertal mötes-/konferensrum i varierande storlekar.

Kommunikationer

Sundbybergs station är en stark kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 20 minuter.

Service

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Ca 2 minuters promenad bort så ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping.

Kontakta annonsör
Filip Personne
073-146 31 42
filip.personne@al.se


Kontakt

Filip Personne
Filip Personne
073-146 31 42

filip.personne@al.se

Fler lokaler för kontakt
Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 79 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 304036

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg

Liknande lediga lokaler