Löfströms allé 5

Kontor, 1280 m2, Stockholm

Kontor med industrikänsla i Marabous gamla Chokladfabrik.

Välkommen till en rymlig, flexibel lokal med högt i tak och gamla anor. Chokladfabriken har en historia som sträcker sig drygt 100 år tillbaka i tiden, då den år 1916 uppfördes som Marabous chokladfabrik. Fastigheten har sedan renoverats i två omgångar 1997 samt 2019. Miljöcertifiering Breem Very Good.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken.

Planlösning

Flexibel planlösning där hyresgästen får möjlighet att att anpassa lokalen efter sina behov.

Kommunikationer

Sundbybergs station är en effektiv kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 25 minuter.

Service

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Inom bara några minuters promenad ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping. Träning i form av Friskis och Svettis finns i samma byggnad med tillhörande utegym.

Kontakta annonsör
Filip Personne
073-146 31 42
filip.personne@al.se


Kontakt

Filip Personne
Filip Personne
073-146 31 42

filip.personne@al.se

Fler lokaler för kontakt
Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 79 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 302357

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg

Liknande lediga lokaler