Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Linnégatan 7

Kontor, 225 m2, Stockholm, Östermalm

Lokalen är belägen på bottenvåningen utan direkt insyn genom halv trappa upp till trapphus och lokalentrén utan hiss. Välkomnande stor entré med marmorgolv och plats för sittgrupp/loungedel/mottagning. Stora rum med parkettgolv samt väl tilltagen takhöjd och fönster ger ljusa och luftiga ytor. Kontorsrum/konferensrum på båda sidor av korridoren i mitten med fönster mot Brahegatan samt byggnadens lugna innergård som delas med byggnaden bredvid med adressen Greve Turegatan 35. Två toaletter varav en med dusch och mindre pentry i mitten av lokalen och där rummet mittemot har använts som matrum för personalen!

Omgivning

Bra centralt läge med Humlegården intill för lunchpromenaden och snabb access till Stureplan samt vidare till Hötorget och Norrmalm längs Kungsgatan om man vill komma närmare Stockholms centrala delar.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer kollektivt med T-bana till Östermalmstorg endast ca 7 minuters promenad bort alternativt. Busslinje 1,55 och 75 går ca 150 meter bort från hållplats Linnégatan.

Service

All tänkbar service finns en kort promenad bort med både Sturegallerian vid Stureplan och vidare mot Kungsgatan och dess utbud tillsammans med butikerna längst med Birger Jarlsgatan, Biblioteksgatan och Jakobsbergsgatan. Lunch och representationsmiddag kan intas i några av dom mest klassiska men även nyöppnade krogar samt restauranger omkring. Träningspasset kan avverkas på medlemsklubben med exklusivt gym på samma adress som lokalen.

Övrigt

Lokalen hyrs ut som kontor. Ej momspliktigt lokal. Lokalens kontrakt överlåtes av nuvarande hyresgäst efter att hyresvärden godkänt den tillkommande hyresgästen. Kontraktstid fram till 2021-09-30 med möjlighet till 3 års förlängning vid utebliven uppsägning.17802

Uppskattad genomsnittshyra för området är 3400 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01
kristian@lokaldirekt.se


Kontakt

Kristian Rantaniitty Kristian Rantaniitty
0720-39 23 01

kristian@lokaldirekt.se

Fler lokaler för kontakt


Lokal Direkt

Fler lokaler från Lokal Direkt

www.lokaldirekt.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 298565

Liknande lediga lokaler i Östermalm


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning