Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Lindhagensterrassen 1

Kontor, 1416 m2, Stockholm, Kungsholmen

Här finns möjlighet att skapa en fantastisk lokal för ert företag. Fastigheten byggdes 2007 och har hög teknisk standard och är byggd för att vara flexibel för kontorslandskap blandat med cellkontor. Lokalen ligger näst längst upp i fastigheten och har stora fönster mot fasad men även mot innergård, vilket skapar en känsla av ljus och rymd. Välkomna på visning!

Omgivning

Kommunikation och närservice Fastigheten ligger i närheten av Essingeleden och det tar bara ca 10 minuter med bil till Bromma flygplats. Såväl tunnelbanans gröna linje som den blå linjen passerar Lindhagensterrassen med stationerna Thorildsplan respektive Stadshagen inom några minuters gångavstånd. Om du väljer att ta bussen så stannar flera busslinjer i direkt anslutning till området. I närheten av Lindhagensterrassen ligger Fridhemsplan med Västermalmsgallerian där det finns gott om butiker, restauranger och caféer.

Övrigt

Fastighet vid Lindhagensterassen.

Fastigheten är nybyggd 2007 och belägen i Stadshagen med adress Lindhagensterrassen 1, alltså grannfastighet till Gångaren 14 o 15 som AFA Försäkring förvärvat tidigare. Fastigheten förvärvades i juni 2008.

Uthyrbar yta är ca 10500 m². I fastigheten finns också garage med 143 p-platser.

Fastigheten har hög teknisk standard och är byggd för att vara flexibel för kontorslandskap eller cellkontor. Större hyresgäster är SLL, Valio och Inspecta.

Området är ett av områdena i fokus för Stockholms Stad. I Stadshagen kommer 3500 nya bostäder att byggas, flera nya kontorshus samt handel kommer att färdigställas de kommande åren. Lindhagensterrassen är en del av före detta Sankt Görans sjukhus. Attraktiviteten kommer kraftigt att stärkas allt eftersom boende och arbetande etableras i Stadshagen.

Kungsholmen

Lindhagensterrassen 1, StockholmUppskattad genomsnittshyra för området är 3200 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


AFA Fastigheter

Utvalda lokaler från AFA Fastigheter i Kungsholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning