Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Liljeholmsvägen 18

Kontor, 248 m2, Stockholm, Liljeholmen

Flexibel kontorslokal med centralt läge.

Här erbjuds en ljus kontorslokal i en väl fungerande fastighet med centralt läge samt stor grönskande innergård i söderläge.
Lokalen som är anpassad för ca 15 personer har fönster åt två väderstreck, kök, tre WC, dusch. I samband med kontraktsskrivning påbörjas en totalrenovering, vilket möjliggör för den kommande hyresgästen att anpassa
planlösningen efter sina egna önskemål och behov. Fiberanslutning finns i huset.
Övriga hyresgäster i fastigheten är bl. a. Bankgirot, HM, CGI, Egencia och Liljeholmen/Lustikulla konf.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.
Byggnader i området visar på det historiska arvet inte minst med liljeholmens 1700 tals gård som är belägen på innergården.

Planlösning

Flexibel planlösning med möjlighet till öppet landskap, kontor och mötesrum.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

Kontorsområdet ligger i direkt anslutning till Stora Katrineberg där det finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen. Här finns alla tänkbara bekvämligheter i form av shopping, restauranger systembolag och apotek. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. På andra sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även ett Friskis & Svettis.12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Catarina Lennartsson

catarina.lennartsson@al.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Liljeholmen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning