Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Liljeholmsvägen 18

Kontor, 382 m2, Stockholm, Liljeholmen

Ljus kontorslokal med rymlig och välkomnande entré, flera mötesrum, kontorslandskap och gott om förråd.

Härligt ljust kontor med en effektiv planlösning på 382 kvm samt ett sjönära läge centralt i Liljeholmen. Kontoret är beläget högst upp i byggnaden på plan 5, här finns två konferensrum, viss rumsindelning, två stora öppna ytor, flera förråd, pentry och tre WC. Den stora entrén erbjuder generösa utrymmen för båda reception & trivsam lounge. Några meter från entrén ligger den grönskande innergården, perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Det är en väl fungerande fastighet med centralt läge, goda kommunikationsmöjligheter och tillgång till parkering. Exempel på andra hyresgäster är Bankgirot, H&M, CGI, Egencia och Liljeholmen/Lustikulla konferens.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några
minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Planlösning

Effektiv planlösning med konferensrum samt öppna ytor.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) som tar dig till Slussen på 6 minuter. I nära anslutning finns även alternativ som tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.
Den bilburne har direktaccess till E4/E18.

Service

I kontorsområdet finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen, Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom shopping, restauranger, systembolag och apotek Här finns bra träningsmöjligheter i form av SATS och Itrim. På andra sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns det aven Friskis & Svettis.



12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Catarina Lennartsson

catarina.lennartsson@al.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Liljeholmen



Liknande lediga lokaler i Liljeholmen





Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning