Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Dokument

Liljeholmsvägen 18

Kontor, 248 m2, Stockholm, Liljeholmen

Här erbjuds en ljus kontorslokal i en väl fungerande fastighet med centralt läge samt stor grönskande innergård i söderläge.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Planlösning

Flexibel planlösning med möjlighet till öppet landskap, kontor och mötesrum.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

Kontorsområdet ligger i direkt anslutning till Stora Katrineberg där det finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen. Här finns alla tänkbara bekvämligheter i form av shopping, restauranger systembolag och apotek. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. På andra sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även ett Friskis & Svettis12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.

Kontakta annonsör
Catarina Lennartsson
072-092 02 97
catarina.lennartsson@al.se


Kontakt

Catarina Lennartsson Catarina Lennartsson
072-092 02 97

catarina.lennartsson@al.se

Fler lokaler för kontakt


Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 73 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 301790

Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i LiljeholmenLiknande lediga lokaler i Liljeholmen

Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning