Liljeholmsvägen 14

Kontor, 470 m2, Stockholm, Liljeholmen

Stilren kontorslokal med nyrenoverade ytskikt och utsikt över Liljeholmsstranden. Högt belägen i fastigheten med generöst ljusinsläpp under hela dagen
Nu ges möjlighet att hyra denna välplanerade kontorslokal med sjönära läge i Liljeholmen. Som hyresgäst har du möjlighet att anpassa lokalen utefter er verksamhet, och med sitt läge högt upp i fastigheten har lokalen ett vackert ljusinsläpp under hela dagen. Några meter från entrén ligger den grönskande innergården, perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Varmgarage med biltvättsmöjlighet samt eget gym erbjuds i fastigheten. Här sitter du med goda grannar som bl.a. H&M, bankgirot och Egencia.

Omgivning

Omgivning/natur

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters avstånd. Man kan även smidigt ta en promenad över Liljeholmsbron till Hornstull.

Närservice

I området kring Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger samt Liljeholmens Galleria med ett 90-tal butiker och restauranger. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. På anda sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även Friskis & Svettis.

Kommunikationer


Kort promenad till T-banans röda linje som tar dig till Slussen på 6 minuter. Här finns även tvärbanan som tar
dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Stora Katrineberg 18, Liljeholmsvägen 18

Våningsplan

6

Planlösning

Kontorslokalen innefattar två större ytor som är anpassade för öppet kontorslandskap, samt tre konferens- och mötesrum. Ett trivsamt kök med gott om sittplatser. Två WC, en dusch och ett större aktivitetsrum som går att göra om till två mötesrum.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Jeanette Wredhammar
070-972 55 32
jeanette.wredhammar@al.se


Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar
070-972 55 32

jeanette.wredhammar@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 95 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309440

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Liljeholmen