Kontakta annonsör Spara till senare Gatuvy Karta Alla bilder Skriv ut

Liljeholmsvägen 14

Kontor, 470 m2, Stockholm, Liljeholmen

Stilren kontorslokal med nyrenoverade ytskikt och utsikt över Liljeholmsstranden. Högt belägen i fastigheten med generöst ljusinsläpp under hela dagen.

Nu ges möjlighet att hyra denna välplanerade kontorslokal med sjönära läge i Liljeholmen. Alla ytskikt är nyrenoverade och med sitt läge högt upp i fastigheten har lokalen ett vackert ljusinsläpp under hela dagen. Några meter från entrén ligger den grönskande innergården, perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Varmgarage med biltvättsmöjlighet samt eget gym erbjuds i fastigheten. Här sitter du med goda grannar som bl.a. H&M, bankgirot och Egencia.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters avstånd. Man kan även smidigt ta en promenad över Liljeholmsbron till Hornstull.

Planlösning

Kontorslokalen innefattar två större ytor som är anpassade för öppet kontorslandskap, samt tre konferens- och mötesrum. Ett trivsamt kök med gott om sittplatser. Två WC, en dusch och ett större aktivitetsrum som går att göra om till två mötesrum.

Kommunikationer

Kort promenad till T-banans röda linje som tar dig till Slussen på 6 minuter. Här finns även tvärbanan som tar
dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

I området kring Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger samt Liljeholmens Galleria med ett 90-tal butiker och restauranger. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. På anda sidan Liljeholmsbron vid Hornstull finns även Friskis & Svettis.12307

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Catarina Lennartsson

catarina.lennartsson@al.se


Atrium Ljungberg

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Liljeholmen


Hittade du inte rätt lokal?
Skapa en gratis lokalsökning som skickas ut till
hundratals fastighetsägare och uthyrare.

Skapa lokalsökning